Našli smo povoljnije dupliće jedne od najpopularnijih dizajnerskih torbi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA BOTTEGA VENETU može se reći da posebno dominira modnim svijetom posljednjih nekoliko godina i pokreće mnoge trendove. Ovaj luksuzni talijanski brend uzdignuo se i ponovno postao jako popularan nakon imenovanja Daniela Leeja za kreativnog direktora 2018. godine. Od tada zanimanje za ovu marku ne jenjava čak ni nakon što je Leeja naslijedio Matthieu Blazy 2021. 

Njihovi komadi, iako uglavnom minimalistički, izgledaju vrlo luksuzno i idu ruku pod ruku s trenutnim trendom tihog luksuza. Kaputi, cipele i torbe neki su od najpopularnijih komada ove marke. 

S obzirom na popularnost pojedinih komada, ali i visoke cijene, ne čudi da su na tržište došli i pristupačniji duplići ove marke. Mi ćemo se ovaj put fokusirati na torbe jer se one Bottegine u posljednje vrijeme posebno ističu. 

Trenutno najpopularnija torba marke je Bottega Veneta Jodie. Ova klasična torba nosi se preko ramena, a karakteristična je po isprepletenom kožnom tkanju i čvoru na jednoj strani. Dolazi u raznim stilovima i bojama, a cijena joj se kreće od 1300 eura za najmanji model do 3400 eura za srednju veličinu torbe. 

Massimo Dutti

Upravo smo sličnu torbu našli u najnovijoj kolekciji Massimo Duttija. Radi se o Croissant torbi, koja dolazi u jednoj veličini i dvije boje – crnoj i bijeloj. Cijena joj je 169 eura. Nije identična, ali je vrlo slična. 

Mango

Sličnu torbu ima i Mango, ali s karakterističnim čvorom na obje strane ručke. Nema, doduše, isprepletenog tkanja. Torba dolazi u crnoj, bijeloj i srebrnoj boji, a cijena joj je 26 eura. 

Pull&Bear

Pull&Bear isto ima model koji podsjeća na torbicu Bottega Veneta Jodie. Dolazi u tri boje – prljavobijeloj, ružičastoj i crnoj. Izrađena je od tkanine i ima čvor na ručki. Cijena joj je svega 18 eura. 

Asos

Na Asosu smo isto našli slične modele, a izdvajamo dva. Prvi je ružičaste metalik boje i cijena je trenutno snižena na 28 eura. Drugi model je manji i dolazi u lavanda i bež boji. Torbici u boji lavande cijena je snižena na 21 euro, dok ona bež košta 35 eura.  

Anthropologie 

Zadnja koju izdvajamo je vjerojatno najsličnija Botteginoj. Radi se o pletenoj torbici koju smo našli u Anthropologie trgovini. Dolazi u tri boje – crnoj, sivoj i taupe, a košta 90 eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *